Så här importerar du ifrån Kina vid 5 steg

Importera saker direkt från kinesiska fabriker och kränga dem vid ditt hemland med en större marginal: detta kan vara något mycket lönsamt sätt o göra handel. Men o köpa grossistvaror i Kina är inte lika simpelt som att man går till affären strax nerför gatan. Kom ihåg att du gör affärer med människor halvvägs över läka världen, samt det finns massa risker. Importera varor ifrån Kina är en lång process, å tar simpelt månader av den 1:a sökningen på en leverantör tills du får varorna på sin tröskel. Man måste skaffa stora massvis för att ordna investeringen värt. När er behållare äntligen kommer framtill det sista du vill ha kan vara att hitta på osellerbara produkter!

Minimera farorna med o importera virtuellt datarum från Kina om man följa härnäst steg:

Kliv 1: Planera En pryl som importerar mycket när man importerar ifrån Kina e att fixa en ordentlig plan. Stationera inte endast en beställning och väntetiden på detta bästa; ni kommer antagligen att upphöra med felaktiga produkter, elr utan några produkter alls. Din vara kan tarva uppfylla vissa hälso- & / elr säkerhetsnormer till att kunna säljas i era hemland, undersök detta först. För det andra, skriv ner princip alla krav ni har själv, vad ska produktens strl vara? Vilket material skall användas? Vart väldigt specifik och se till att varenda detalj är tänkt via; Detta har möjlighet spara dej många trubbel senare. Så som en del av din plan beräknar man också dina totala landningskostnader för att titta huruvida införsel från Kina är ekonomiskt meningsfullt.

Kliv 2: Sök Det finns tusentals kinesiska leverantörer, men det kan ta lite tid att hitta på rätt. Det finns webbplatser dit kinesiska handlare presenterar hans produkter, som nu är den oftast kända. Påhälsning en branschmässa för att träffa många möjliga leverantörer över samma yta. Eller hyr sourcing hjälp som vet kan hjälpa till via plats tillsammans med att hitta en lämplig leverantör. Dessvärre finns det massa cheaters som aktivt försöker lura utländska köpare att betala för varor så som de inte kommer att ta del av. Därför lirar det inge roll hurdan du slutar hitta din leverantör, då länge man får er leverantör kontrollerad innan ni beställer.

Steg 3: Köp När du väl har hittat en trofast leverantör som troligen kan leverera den produkt du vill äga kan du fortsätta att köpslå om kostnaden och anteckna in en beställningsorder. Bestäm vilka betalningsmetod att du bör använda och diskutera betalningsvillkoren. Dessa vill företrädesvis vara 30% genom förhand och 70% på att behållaren är laddad.

Steg fyra: Kontroller Nu när du skickade ordern å gjort en förskottsbetalning, slutta dig icke tillbaka samt slappna av just ännu. Direkt i Kina arbetar tillverkarna direkt i allmänhet med mycket liten marginaler, och det finns någon stor liten del leverantör såsom inte kommer att skämma iväg från avverkningskostnader, även om det innebär till att kvalitetsnormerna sänks. Att ta emot kvalitetsprodukter är därför ert ansvar! Inneha en officiell kvalitetskontroll konstruerat minst någon gång innanför produktionsprocessen.

Steg 5: Sända Eftersom er produktion kan vara igång kan ni fortsätta arrangera logistiken. När man skickar varor internationellt, antingen via flyg eller till sjöss, kmr det oftast att finnas mycket pappersarbete. Först och främst, kontakta din lokala tullkontor för att granska importavgifter samt andra importavgifter som du kan behöva bekosta. Kontakta sedan en speditör, som vet kan ordna bota frakt- & tullprocessen åt dig. Shoppa innan man förbinder dig över detta allt med en speditör eftersom dem har mycket maktkamp och fraktkostnaden är väldigt flexibel.

Comments are closed.